Dendrobium from the happy heart of Thailand!

What-Women-Want® maakt van Sa-nook® genieten met hoofdletter-‘G’

Kwekerij Fransen staat bekend om de bijzondere serie Sa-nook® Dendrobiums. Niet zomaar een merknaam, maar een naam met een verhaal en een duidelijke boodschap.

Afgeleid van het Thaise woord Sa-nook wat betekent; het naar je zin hebben, samen plezier maken, verheugd zijn over iets of iemand en genieten van het leven. In Thailand is plezier maken zelfs een manier van leven, een levensmotto waar wij westerlingen, met ons gehaaste leven en overvolle agenda nog veel van kunnen leren. De eerste stap naar genieten is om een Sa-nook® Dendrobium in huis te halen en te genieten van het ‘Sa-nook’ gevoel.

Fransen Orchideeën heeft What-Women-Want® gevraagd te adviseren om het ‘Sa-nook’ gevoel zo goed mogelijk te vertalen en de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’ te zetten als het gaat om uitstraling in de vorm van een passende pot-plant combinatie. Alles wordt uit de kast gehaald om de Sa-nook® Dendobrium verder te ontwikkelen met het juiste imago wat bij deze bijzondere schoonheid past. What-Women-Want® is dé toegevoegde waarde specialist die op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen en voelt perfect aan hoe de Sa-nook® Dendrobium aangekleed moet worden. Met als doel het ultieme ‘Sa-nook’ gevoel over te brengen en de consument te laten genieten met de hoofdletter-G.

Follow us on Instagram