Dendrobium from the happy heart of Thailand!

SA-NOOK nieuws

UITNODIGING SEASONAL TRADE FAIR NAALDWIJK


It's Sa-nooks birthday!
Celebrating five years of joy!

Viert u het gezellig met ons mee? U bent van harte welkom op de FloraHolland Seasonal Trade Fair in Naaldwijk op 14 en 15 maart 2018. Sa-nook is te vinden op standnummer 17.2.

Kom langs en bewonder onze bijzondere serie Sa-nook Dendrobiums!

NIEUW UNIEK RAS IN DE SA-NOOK SERIE!

Dendrobium Sa-nook® Spring Eclipse!

Dit nieuwe ras is nu verkrijgbaar! Een prachtige roze kleur met een uniek wit randje, waarmee de Dendrobium zich onderscheidt van onze andere rassen. Kom haar bewonderen op de Seasonal Trade Fair!

Meer weten? Vraag ernaar bij Kwekerij Fransen Orchideeën. Bekijk hier ons volledig assortiment.

VAN HARTE WELKOM!

U bent van harte welkom op de Trade Fair Aalsmeer, 8, 9 en 10 november!

Informatie over Sa-nook? Kom naar stand 48.1 - Zeurniet of stand 41.12 - Logico.
Bij INGANG BRUIN vind u een selectie uit ons assortiment en onze TukTuk voor een fotomomentje.

We zien u graag!

Nieuw! Sa-nook Duo Verpakking.

De nieuwe stevige Dendrobium Sa-nook duopack verpakking is vanaf nu verkrijgbaar!

Een duopack met maar liefst twee Dendrobiums. Gelijk een bloeiend geheel, om direct een pot mee te vullen. Dit duopack is makkelijk en handig mee te nemen door het hengsel aan de zijkant.

Meer weten? Informeer bij uw contactpersoon bij Kwekerij Fransen, Zeurniet en Logico.

SA-NOOK PLANTEN, NU VERPAKT MET NOG MEER VREUGDE!

Sindskort is er een nieuwe sprekende hoes voor de unieke Sa-nook Dendrobiums. Naast de beschermende factor van de hoes, laat de hoes de planten nog meer spreken in het schap! Daarnaast hebben de planten uiteraard minder last van tocht en kou. Geheel in stijl en passend bij het merk. Er is zelfs gedacht aan een geïntegreerd handvat.

Wilt u meer weten over de acties en verkrijgbaarheid van deze hoes, neem dan contact met ons op!

GESPOT OP DE IPM 2017!

Ook dit jaar waren we weer van de partij op IPM Essen 2017.

Sa-nook Dendrobium stond stralend in de stand van Kwekerij Zeurniet en Kwekerij Fransen.
De mooie Sa-nook lichtzuilen presenteerden deze unieke Dendrobiums.

Merry christmas and a happy new year

ZEURNIET IS IN DE SA-NOOK STEMMING EN VIERT FEEST! WAAROM?

Omdat de kwekerij wat te onthullen heeft: een compleet nieuwe huisstijl. Eén die beter past bij het bedrijf dat ze tegenwoordig zijn: innovatief en professioneel. En één die ook symbool staat voor de nieuwe start die Zeurniet voor haar gevoel gaat maken. Met ingang van 1 januari 2016 is de vijfde generatie Scheffers officieel in de zaak gekomen: zoon Stef is toegetreden en Zeurniet een VOF geworden. Precies op het moment dat het 30 jaar geleden was dat het met Jos allemaal begon.

Hoeveel meer reden wil je hebben voor een feest? Daarom ben je tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer, van harte uitgenodigd in de stand van Zeurniet: 36.14 en vergeet natuurlijk het feestje in onze Sa-nook stand: 45.11 niet!

Sa-nook feliciteert Zeurniet met haar mooie nieuwe uitstraling!

Bekijk ook de nieuwe website van Zeurniet inclusief koppelingen om uw producten meteen te bestellen via FloraXchange: www.zeurniet.com

FEEST MET ONS MEE TIJDENS DE TRADE FAIR!

Sa-nook is…
celebrating joyful things with each other!
Beleef Sa-nook tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer op 2, 3 en 4 november 2016!
Sa-nook staat voor plezier maken met elkaar, voor vreugde over iets of iemand, voor genieten van een leuke dag of iets anders of met andere woorden… voor feest. U bent van harte welkom in onze stand, nummer 45.11. Kom langs en bewonder onze feestelijke serie Sa-nook Dendrobiums!

WIST U DAT…?!

Er deze maand een lief klein olifantje geboren is, genaamd Sa-nuk! Vernoemd naar de Thaise uitdrukking Sa-nook, net als onze Dendrobiums. Wij wensen Sanuk en Artis een heel gelukkige toekomst.

Iedereen bij de twee Sa-nook kwekerijen (Fransen Orchideeën en Zeurniet) nu hele hippe Sa-nook t-shirts draagt? Trendy, origineel en… Sa-nook!!

SA-NOOK® PRESENTATIE BIJ JUBILERENDE ORCHIDEEËNVERENIGING

In het eerste weekend van oktober vierde de Nationale Orchideeën Vereniging (NOV) van Nederland haar 85-jarige jubileum.  Drie dagen lang waren de Botanische tuinen in Utrecht decor van een kleurrijke en tropische show van alle aangesloten regionale verenigingen.  Vanwege het jubileum waren handelspartijen ook uitgenodigd om deel te nemen aan de show. Voor Sa-nook Dendrobium was dit een mooie kans om de merkbekendheid verder uit te bouwen richting deze groep van zeer enthousiaste orchideeënliefhebbers. Ook hebben er vele andere belangstellenden de show bezocht. Op zaterdag waren er zelfs meerdere bussen met bezoekers uit Frankrijk gekomen.

Met een presentatie van verschillende Sa-nook rassen op een bijzondere originele manier gearrangeerd door  arrangeur Evelien van de Sande heeft Sa-nook een meer dan goede indruk achtergelaten bij de vele bezoekers van de tentoonstelling.  De presentatie heeft enorm veel complimenten gekregen en hiermee is de merkbekendheid van Sa-nook vergroot.  We kijken terug op een geslaagd evenement.

SA-NOOK DENDROBIUM BREIDT DE KLEURRIJKE SERIE VERDER UIT MET EXOTISCHE TERRA SAMBA.

Sinds begin juni 2016 is het assortiment Sa-nook® Dendrobium uitgebreid met een nieuwe variëteit.
Sa-nook Terra Samba!

Door de combinatie van de kleur limegroen met terra (rood) aan de uiteinden van de bloemen en de diepe kleur van het hart van de bloem is de uitstraling van de nieuwe Terra Samba bijzonder en zeer exotisch.

De toepassingsmogelijkheden met Sa-nook® Terra Samba zijn talrijk en passen zeer goed bij de huidige trends. Solo, in een arrangement of in een mix met andere planten het kan allemaal. Met de introductie van Sa-nook Terra Samba is er weer een nieuwe kleur toegevoegd aan het toch al kleurrijke assortiment van Sa-nook Dendrobium. Sa-nook Terra Samba is vooralsnog alleen verkrijgbaar voor directe leveringen en kan zowel in de mix als op soort geleverd worden.

Sa-nook Terra Samba is verkrijgbaar bij Fransen Orchideeën.

Meer informatie: info@sa-nook.nl of bekijk hier ons assortiment.

PRIJSWINNAARS KOM IN DE KAS ACTIE BEKEND GEMAAKT

In het weekend van 2 en 3 april hebben vele mensen meegedaan aan de door Sa-nook georganiseerde prijsvraag bij Kom in de Kas Westland. Deelnemers moesten raden hoeveel planten er in 2015 zijn geproduceerd van Sa-nook Dendrobiums in Nederland. De antwoorden varieerden sterk en het exacte aantal van 1.213.476 planten is dan ook niet geraden.

Het antwoord van de heer en mevrouw Van der Meeren uit Den Haag bleek na de telling van de inzendingen het dichtst bij het juiste aantal te zitten. Met hun antwoord wonnen zij het Sa-nook arrangement dat zij het allerleukste vonden. Dit was het arrangement met de groen-paarse Sa-nook Dendrobium Anna Green waarbij de planten in paars en groen vilt opgemaakt waren. De prijs heeft het echtpaar inmiddels met groot enthousiasme in ontvangst genomen.

Naast deze hoofdprijs werden er ook twee Sa-nook goodiebags verloot onder alle inzendingen. Deze goodiebags zijn gewonnen door:

-       G van der Valk uit Wateringen
-       A. Landon uit Delft

Heel leuk om erbij te vermelden is dat de winnaar van de goodiebag, A. Landon, hun hond de naam
Sa-nook hebben gegeven omdat dit hen herinnert aan hun zeer plezierige vakantie in Thailand. Dus ook voor de hond Sa-nook hebben we een mooie herinnering in de goodiebag gedaan!

Eens te meer blijkt maar weer Sa-nook, from the happy heart of Thailand!

SA-NOOK AANWEZIG TIJDENS KOM IN DE KAS 2016

In het weekend van 2 en 3 april 2016 stond er in de kas van Anco (Wateringen) een kleurrijke presentatie van Sa-nook Dendrobiums. De reden om deel te nemen aan dit grootschalige consumentenevenement was om Sa-nook als hét merk voor Dendrobiums te laten zien aan de duizenden bezoekers van Kom in de Kas. Met de kleurrijke presentatie van in totaal 8 arrangementen werd duidelijk dat Sa-nook Dendrobium een opvallende orchidee is met veel toepassingsmogelijkheden en door de verschillende kleurvarianten is er altijd wel een variëteit die bij de consument past. Door verschillende planten speels te combineren creëer je een trendy en eigentijds arrangement voor in de huiskamer.

De editie van Kom in de Kas is over twee dagen bezocht door circa 35.000 bezoekers en daarmee is Kom in de Kas Westland de drukst bezochte regio van het landelijke evenement.

Prijsvraag
Om meer te weten te komen over het imago van Sa-nook Dendrobium was een prijsvraag georganiseerd. Aan bezoekers is de vraag gesteld hoeveel Sa-nook Dendrobiums er in 2015 in Nederland zijn geproduceerd. Deelnemers aan de wedstrijd konden hun favoriete arrangement uit de presentatie winnen als zij het juiste antwoord gaven op de prijsvraag.

In totaal hebben vele bezoekers meegedaan  aan de wedstrijd. Het arrangement met de stijlvolle witte Cocunut Dream in combinatie met een kleurrijke ondergrond van geregen kralen werd door de meeste bezoekers als favoriete combinatie aangewezen.

Imago
Heel leerzaam was het om te ondervinden wat de consument al weet over Sa-nook Dendrobium. De plant wordt wel herkend als orchidee maar heeft nog niet de bekendheid dat iedereen hem herkend als Sa-nook Dendrobium. Sterke punten van de plant die genoemd werden zijn: haar grote diversiteit in heldere kleuren, veel sierwaarde door de aanwezigheid van veel bloemen aan een tak en de mooie combinatie van plant en bloemen.

De deelname aan Kom in de Kas Westland was bijzonder leerzaam en geeft voldoende inspiratie om deze exotische en sterke variant uit de orchideeënfamilie meer en meer bekendheid te gaan geven aan de consument. 

UITNODIGING SEASONAL TRADE FAIR NAALDWIJK

Sa-nook is…  a pleasure meeting on the FloraHolland Trade Fair!

U bent van harte welkom op de FloraHolland Seasonal Trade Fair in Naaldwijk op
9 en 10 maart 2016. Sa-nook is te vinden op standnummer 4.3 (Kwekerij Zeurniet)
en 19.2 (Logico).

Kom langs en bewonder onze bijzondere serie Sa-nook Dendrobiums!

SA-NOOK IS… GET INSPIRED BY BEAUTIFUL PICTURES

De nieuwe editie van het Sa-nook inspiratie en assortiment boekje is weer uit!
Ook geïnspireerd raken? Vraag ernaar bij de Sa-nook kwekers!

HEEFT U ONZE NIEUWE VRACHTWAGEN BELETTERING AL GESPOT?

Sinds kort is Sa-nook Dendrobium ook op de weg te vinden.

SA-NOOK NU OOK TE VINDEN OP FACEBOOK!

Informatie, inspiratie en nog veel meer… like ons nu ook op Facebook en blijf op de hoogte!

Vind ons op: www.facebook.com/Sanookdendrobium

UITNODIGING TRADE FAIR!

Sa-nook is…
a joyful visit at FloraHolland Trade Fair!


Ook dit jaar zijn we van de partij op de FloraHolland Trade Fair te Aalsmeer. Het evenement vindt plaats op 4, 5 en 6 november 2015! U bent van harte welkom in standnummer 37.2.

Kom langs en bewonder onze bijzondere serie Sa-nook Dendrobiums! 

Wist je dat...

Sa-nook Dendrobium steeds meer planten aanbiedt met
2 takken per pot? Hierdoor is de Sa-nook Dendrobium nog voller en mooier!

Sa-nook Dendrobium steeds op houdbaarheid getest en verbeterd wordt? Mocht u de testuitslagen graag zien, mail dan naar rico@sa-nook.nl. Wij sturen de resultaten graag naar u op.

SA-NOOK WAS OOK TE VINDEN OP DE FLEURAMOUR IN ALDEN BIESEN!

We kunnen terug kijken op 4 enerverende dagen. Bezoekers uit onder andere Rusland, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Engeland en Italie kwamen onze Sa-nook Dendrobiums bewonderen. Zie hier een kleine impressie van het evenement.

BE WELCOME AT IPM ESSEN, GERMANY 2015

SA-NOOK IS…

feeling the energy on the FloraHolland Trade Fair!

Natuurlijk zijn wij ook weer te vinden op de FloraHolland Trade Fair te Aalsmeer. Het evenement vindt dit jaar plaats op 5, 6 en 7 november.

U bent van harte welkom in standnummer 38.2. Kom langs en bewonder onze serie Sa-nook Dendrobiums! Dan zorgen wij dat u na uw bezoek aan de Trade Fair het Sa-nook gevoel met het hele gezin kan herbeleven.

Tot ziens tijdens de Trade Fair!

BEWONDER ONZE SA-NOOK DENDROBIUM TIJDENS DE TRADE FAIR!

Sa-nook is...
Genieten van al het moois om je heen!

Op de FloraHolland Trade Fair te Naaldwijk van 19 tot en met 21 maart zijn wij weer te vinden! We showen u de schoonheid van de authentieke Dendrobium. U bent van harte welkom in onze stand: Logico Paviljoen standnummer 1.2.

Tot ziens tijdens de Trade Fair!

WIJ WENSEN U FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GOED NIEUW JAAR VOL SA-NOOK MOMENTEN!

NIEUWE SA-NOOK VERKOPERS!

Wij willen graag twee nieuwe verkopers aan u voorstellen! Bij kwekerij Fransen Orchideeën is er een nieuw gezicht voor de interne verkoop namelijk Frank Monna. Bij Kwekerij Zeurniet is vanaf heden Tom Scheffers uw nieuwe aanspreekpunt voor de verkoop.

SA-NOOK IS... EVERYWHERE!

De afgelopen maanden was Sa-nook op diverse locaties aanwezig.

In de vier tuincentra van Tuinland zijn diverse Sa-nook promotiematerialen te vinden.

Via E. den Dekker hangen er in diverse tuincentra in Frankrijk Sa-nook banieren. Het Sa-nook gevoel wordt op deze manier overgebracht naar de consument.

Sa-nook werd afgelopen maanden gepresenteerd door plantenexporteur Javado. Op de beurs in Kassel was Sa-nook met als thema Sunny Cocktail goed vertegenwoordigd. Tijdens deze beurs was er een Roadshow te winnen. Een deel van de stand in Kassel werd bij Duitse tuincentra geplaatst. Verschillende tuincentra hebben deze prijs in ontvangst mogen nemen. 

WIST U DAT...

Onze Sa-nook labels bij Het Kompas in Wateringen geassembleerd worden. Op deze sociale werkplaats worden onze bedrukte labels voorzien van een steker. Goed werk Kompas!

BEZOEK OOK EENS DE KWEKERS VAN SA-NOOK!

Wilt u ook eens zien waar de Sa-nook Dendrobium planten opgekweekt worden? Bezoek dan eens één van onze kwekerijen! Geef eerst even een belletje, dan staat de koffie voor u klaar!

Kwekerij Fransen Orchideeën
Herenwerf 33
3155 DK Maasland, Nederland
T. +31 (0)174 52 11 02

Kwekerij Zeurniet
Van Ockenburchlaan 25
2675 SB  Honselersdijk, Nederland
T. +31 (0)174 63 00 14

FEESTJE OP DE TRADE FAIR AALSMEER 2013!

In de stand van Sa-nook Dendrobium tijdens de Trade Fair Aalsmeer afgelopen maand was het een feest! De stand was omgetoverd tot een echte Thaise Full Moon Party. Een feest, ter gelegenheid van één jaar Sa-nook in Nederland.

De levensgrote kijkdoos van 3x4 meter was van binnen helemaal in het thema Full Moon Party aangekleed. Compleet met video en geluid. Via een koptelefoon kon iedereen een echt feestje met het Sa-nook gevoel beleven! Benieuwd? Zie hieronder.

TRADE FAIR AALSMEER - 6, 7 AND 8 NOVEMBER 2013!

SA-NOOK IS...

Inviting good friends for the Full Moon Party!

Tijdens de FloraHolland Trade Fair 2013 nodigt Sa-nook u uit: voor een echte Thaise Full Moon Party! Een feest, ter gelegenheid van één jaar Sa-nook in Nederland. We laten u tijdens de Trade Fair het échte Sa-nook gevoel beleven. En we showen u de schoonheid van de authentieke Dendrobium.
U bent van harte welkom in stand nr 41.10.

Tot ziens tijdens de Trade Fair op woensdag 6, donderdag 7 en vrijdag 8 november!

UNIEK NIEUW DENDROBIUM RAS MET GROTE ROZE OREN, SA-NOOK PINK BUNNY!

Vanaf week 42 is het nieuwe Dendrobium ras, Sa-nook Pink Bunny verkrijgbaar. Deze unieke Sa-nook Dendrobium heeft twee grote lichtroze oren waardoor hij zich onderscheidt van de andere rassen in de Sa-nook serie. Deze mooie lichtroze met witte Dendrobium is een verrijking van het Sa-nook assortiment. Ook dit ras is weer van absolute topkwaliteit. De in Thailand speciaal geselecteerde en ontwikkelde serie is veredeld voor de Europese markt. Het resultaat ziet u terug in de Sa-nook serie met schitterende Dendrobiums met een lange houdbaarheid.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Kwekerij Fransen Orchideeën, Kwekerij Zeurniet of Logico.

SA-NOOK DENDROBIUM IN HET BUITENLAND!

In het weekend van 28 en 29 september is Sa-nook Dendrobium door plantenexporteur Javado gepresenteerd op de huisbeurs van Sagaflor in Kassel, Duitsland. Javado had zijn stand omgetoverd tot een waar Sa-nook paleis, compleet met TukTuk. In het thema van het nieuwe Ras 'Sa-nook Dendrobium Sunny Cocktail' inclusief een cocktail party!

EEN NIEUWE LOOK VOOR HET SA-NOOK ASSORTIMENT

De nieuwe seizoensposter van de Sa-nook Dendrobium serie is weer verkrijgbaar! De poster van 50x70cm, door ons ontworpen en geproduceerd, bevat het complete assortiment in één oogopslag!

NIEUWE VERRASSENDE RASSEN!

Terug van uw vakantie? Na hopelijk een zomer vol momenten van Sa-nook...
 ... staan er weer verrassende nieuwe Sa-nook rassen op u te wachten!

Nieuw van Sa-nook: de mooie witte Dendrobium Sa-nook Coconut Dream. Daarnaast ook de nieuwe grootbloemige roze Dendrobium Sa-nook Full Moon Pink. Deze twee nieuwe Dendrobium rassen zijn een verrijking voor het Sa-nook assortiment. Net als de reeds bestaande rassen binnen het Sa-nook concept kunt u ook nu weer op de absolute topkwaliteit rekenen. De in Thailand speciaal geselecteerde en ontwikkelde serie is veredeld voor de Europese markt. Het resultaat ziet u terug in de Sa-nook serie met schitterende Dendrobiums met een lange houdbaarheid.

U kunt deze soorten vanaf augustus 2013 op soort bij ons bestellen! Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Kwekerij Fransen Orchideeën, Kwekerij Zeurniet of Logico.

Bekijk hier ons assortiment.

NIEUWE BEELDBANK SA-NOOK

Eindelijk is het dan zover, onze Sa-nook Dendrobium fotografie is nu ook voor u beschikbaar! Door middel van de beeldbank op onze website.

Onze beeldbank bestaat uit drie categorieën namelijk, arrangementbeelden, productbeelden en close-up beelden van onze Sa-nook Dendrobiums. Alle beelden uit de beeldbank staan ter beschikking voor gebruik.

Beelden ontvangen?
De beelden kunt u ontvangen door het nummer van de foto te mailen naar beeldbank@sa-nook.nl Wij streven ernaar u ongeveer binnen een halve werkdag de hoge resolutie beelden toe te sturen.

NIEUWE SA-NOOK DENDROBIUM ARRANGEMENTEN

In de maand mei zijn er nieuwe Sa-nook Dendrobium arrangementbeelden gemaakt. Deze vindt u terug in onze nieuwe beeldbank. De sfeerbeelden laten zien dat onze Dendrobiums veelzijdig ingezet kunnen worden.

DENDROBIUM SA-NOOK WENST U VEEL SA-NOOK TIJDENS DE ZOMER!

Sa-nook is...
a cooling down on a tropical beautiful day.

Sa-nook is...
sharing old memories with your best friends.

OOK DE BEDRIJFSBUS NU GEHEEL IN STIJL!

De bus van Kwekerij Fransen Orchideeën rijdt nu ook helemaal in Sa-nook stijl. De bestaande bus is full color beletterd en is niet meer te missen.

SA-NOOK IS... ENJOY THE PRICE YOU WIN!

De prijswinnaar van onze Twitter prijzenactie, Marco Stolze, heeft genoten van zijn Sa-nook Thais diner voor twee. In Restaurant Phonsawan in Den Haag heeft hij gebruik gemaakt van de dinercheque en heerlijk gegeten.

NIEUW VAN SA-NOOK®: SUNNY COCKTAIL!

De Dendrobium serie van Sa-nook blijft continu in beweging. De nieuwste toevoeging heet Sunny Cocktail. En als die naam u aan een zomerse Dendrobium doet denken, heeft u helemaal gelijk.

Met de opvallend groen-roze Sunny Cocktail bewijst Sa-nook niet stil te staan. Een regelmatige vernieuwing van het assortiment houdt immers de aandacht van de consument vast. En net als de al bestaande kleuren binnen het Sa-nook concept kunt u ook nu weer van de absolute topkwaliteit op aan. De in Thailand speciaal geselecteerde en ontwikkelde serie is veredeld voor de Europese markt. Het resultaat ziet u terug in de Sa-nook serie met schitterende Dendrobiums met een lange houdbaarheid.

Leveringsmogelijkheden
Sa-nook is leverbaar in 11 cm pot, maar ook in 6 en 9 cm pot, in een breed kleurenspectrum: wit, roze, paars, groen, geel en crème. Uniek aan Sa-nook is dat u deze ook per soort kunt bestellen.

 

Heeft u de smaak van Sunny Cocktail te pakken?
Informeer dan vrijblijvend bij Kwekerij Zeurniet en Kwekerij Fransen Orchideeën naar de mogelijkheden. Of neem een kijkje in de monsterkassen van de veilingen in Naaldwijk en Aalsmeer. Dan kunt u gelijk een Sa-nook 'Sunny Cocktail' receptenboekje meenemen! 

WINNAAR TWITTERACTIE 2013!

De Kamerplantenspecialist, Marco Stolze, wint de Sa-nook Dendrobium twitteractie! Een gezellig Thais diner voor twee bij Restaurant Phonsawan in Den Haag. Binnenkort meer nieuws!

TWITTER... EN WIN DE LAATSTE SA-NOOK PRIJS VAN DE TRADE FAIR PRIJZENACTIE!

Er is nog één prijs te vergeven uit de Trade Fair prijzenactie, namelijk een diner voor twee in een Thais restaurant! Hoe kunt u deze prijs winnen? Volg ons op Twitter, uit onze nieuwe volgers wordt iemand uitgekozen die het diner voor twee wint. Op vrijdag 17 mei wordt de winnaar bekend gemaakt!

Ga naar onze Twitterpagina om ons te volgen: https://twitter.com/SanookNL

WINNAARS BEKEND VAN TRADE FAIR PRIJZENACTIE!

Zoals u weet kon u vorige maand met een beetje geluk mooie Sa-nook prijzen winnen. Op de Trade Fair te Naaldwijk kon u in de Thaise Sa-nook stand een formulier invullen om kans te maken. Uit alle ingevulde formulieren zijn de twee winnende formulieren getrokken. De prijswinnaars zijn bekend!

De derde en laatste prijs is te winnen via Twitter, zie onderstaand nieuwsbericht!

Vrijdag 26 mei was de grote dag van de prijsuitreiking bij Kwekerij Zeurniet te Honserlersdijk daar. Karin van der Hout (E. den Dekker) won de kleurrijke Sa-nook zitzak en Oosterijkse relatie van Fleura Metz won de Sa-nook Coolbar die in ontvangst werd genomen door Alex van Staalduinen van Fleura Metz.

Foto (van links naar rechts): Rico Fransen, Alex van Staalduinen, Mike Fransen, Tom Scheffers, Karin van der Hout en Jos Scheffers

SA-NOOK IS...

HET THAISE NIEUWE JAAR SPETTEREND BEGINNEN!

In Nederland vieren we een nieuw jaar met vuurwerk. In Thailand, het land van Sa-nook, met water. Drie dagen lang is het ‘Songkran’, het feest van het water. Iedereen mag elkaar nat gooien met water, met tuinslangen, emmers en waterpistolen. Van 13 tot en met 15 april was het 'Songkran'.

Voor dit leuke en mooie moment heeft Sa-nook een unieke actie gevoerd. We hebben naar een gedeelte van onze klanten Sa-nook waterpistolen opgestuurd en rondgebracht. Er zijn weer veel  leuke Sa-nook momenten beleefd met deze spetterende pakketjes.

NIEUWE SA-NOOK RASSEN IN AANTOCHT

Er zijn een aantal nieuwe Sa-nook rassen in aantocht.
We houden u hier de komende tijd uiteraard van op de hoogte.

SA-NOOK BIJ ROBS GROTE TUINVERBOUWING

Afgelopen week was Sa-nook Dendrobium Polar Fire te zien bij het programma Robs Grote Tuinverbouwing op SBS6. Benoemd door Rob als een Orchidee... maar wij weten natuurlijk wel beter!

Bekijk hier de aflevering van Robs Grote Tuinverbouwing. Rond de 30 minuten komen de Sa-nook Dendrobiums in beeld.

KOM NAAR SA-NOOK OP DE TRADE FAIR EN WIN MOOIE PRIJZEN!

Geachte relatie,

Komt u ook naar de FloraHolland Trade Fair, die van 13-15 maart wordt gehouden? Vergeet dan niet langs te gaan bij de stand van Sa-nook, nr. 16.3 Kwekerij Zeurniet en Fransen Orchideeën heten u met Thaise gastvrijheid van harte welkom! Met een beetje geluk wint u één van de mooie Sa-nook prijzen.

Er is veel gebeurd bij Sa-nook sinds de introductie vorig jaar. Onze Dendrobiums vinden hun weg inmiddels naar veel klanten. Klanten, die het bewijs geleverd krijgen dat het merk Sa-nook staat voor topkwaliteit in Dendrobiums. We praten u graag bij over de nieuwste ontwikkelingen bij Sa-nook.

Maak kennis met het complete assortiment
De Trade Fair is dé gelegenheid om de kennismaking met Sa-nook te vernieuwen. U kent het concept van Sa-nook: topkwaliteit Dendrobiums in een waaier van kleuren, speciaal veredeld voor de Europese markt. Sa-nook Dendrobiums kennen daardoor een extra lange bloeiperiode van 8 weken. Sommige rassen halen zelfs twaalf weken en langer! 

Het leveringsprogramma
U kunt kiezen uit Dendrobiums in een breed kleurenspectrum: wit, roze, paars, groen, geel en crème. Deze worden geleverd in 11 cm pot. Bij meer planten in een pot, ook touffen genoemd, dan is Sa-nook ook leverbaar in 17 of 19 cm pot. De meeste rassen zijn jaarrond leverbaar. Uniek aan Sa-nook is dat u deze ook per soort kunt bestellen! Kijk voor een totaaloverzicht van de leveringsmogelijkheden op www.sa-nook.nl.

Sa-nook is... meeting each other at the Trade Fair!
Vul in de stand uw naam en adresgegevens in en wie weet maakt u kans op één van de
Sa-nook prijzen, zoals een kleurrijke Sa-nook zitzak, de Sa-nook Coolbar, Diner voor twee in een Thais restaurant en nog veel meer!

Tot ziens bij stand nr. 16.3!

TRAYKAARTEN MET HANDELSINFORMATIE

Vanaf aanstaande maandag (4 maart 2013) zullen wij bij het uitleveren van onze Sa-nook Dendrobium beginnen met het bijsteken van de traykaart, zoals aangekondigd in onze laatste nieuwsbrief.  

Naast de verzorging van de Sa-nook Dendrobium bij de consument (welke ook al op het label staat), staat hier ook specifieke informatie op voor de handel en retailer. U vindt hierop informatie zoals de bloeiperiode, houdbaarheid, transport en plaatsing van de plant bij de verkoop. 

WE ZIEN U GRAAG OP DE TRADE FAIR!

We nodigen u graag uit in onze stand 16.3 (onderdeel van het Logico paviljoen) op de Trade Fair te Naaldwijk. Ook deze keer is Sa-nook weer van de partij. De Trade Fair vindt plaats van 13 tot en met 15 maart a.s.

Ervaar ook het Sa-nook gevoel en kom langs op de Trade Fair!

TRAYKAARTEN MET HANDELSINFORMATIE

Binnenkort steken wij bij elke tray Sa-nook Dendrobium een traykaart. Naast de verzorging van de Sa-nook Dendrobium bij de consument (welke ook al op het label staat) staat hier ook specifieke informatie op voor de handel en retailer. U vindt hierop informatie zoals de bloeiperiode, houdbaarheid, transport en plaatsing van de plant bij de verkoop.

U krijgt van ons bericht vanaf wanneer u de traykaarten kunt vinden in onze karren.

LAMPION SA-NOOK ACTIE

Sa-nook is.... een wens mogen doen die ooit nog uitkomt!

Wist u dat de Thai tijdens Loi Krathong, het lichtjesfeest, allemaal lampionnen oplaten? En volgens de Thaise traditie mag u bij het oplaten óók een wens doen. Méér Sa-nook kon het nieuwe jaar niet beginnen. In het begin van het nieuwe jaar 2013, hebben we naar een gedeelte van onze klanten dan ook Sa-nook wenslampionnen opgestuurd.

Op onze lampionnenactie hebben we vele leuke reacties gehad.
Er is flink gewenst voor een mooi Sa-nook jaar!

SA-NOOK IS... SAMEN PROOSTEN OP HET NIEUWE JAAR!

Nog even en dan is 2012 alweer voorbij, het jaar van de introductie van het merk Sa-nook Dendrobiums. We hadden vooraf niet durven wensen dat we op zoveel belangstelling konden rekenen na de lancering van Sa-nook tijdens de Trade Fair in oktober jongstleden. Voor de toekomst is er nog veel perspectief in de markt van Dendrobiums. Dat is inmiddels wel gebleken.

Ongeveer twee weken geleden hebben we weer een bezoek aan Thailand gebracht en aan de hand daarvan kunnen we zeggen dat het jonge plantmateriaal er meer dan prima uitziet.

Wij houden u natuurlijk op de hoogte van alle nieuwtjes, Sa-nook momenten en ons assortiment. In 2013 zult u ook op andere manieren weer regelmatig van Sa-nook horen en zien. Dat is zeker!

We willen onze klanten en relaties bedanken voor de mooie samenwerking van het afgelopen jaar! Natuurlijk ook voor het warme ontvangst van Sa-nook. Wij wensen u bijzonder fijne feestdagen toe en veel Sa-nook voor 2013!

Jos en Stef Scheffers, Kwekerij Zeurniet
Rico Fransen, Kwekerij Fransen Orchideeën

SA-NOOK NU OOK IN RUSLAND TE ZIEN!

Sa-nook is nu ook in Rusland te zien! Bij vele Cash en Carry's staan we op de beeldschermen van Distance Marketing! Distance Marketing is de schakel tussen Nederland en de Oost-Europese afzetmarkt.

Sa-nook presenteert zo aan de eindklanten in Rusland onze mooie Sa-nook Dendrobiums.

PRIJSWINNAAR SA-NOOK ZITZAK!

Een onderdeel van de introductiecampagne tijdens de Trade Fair was een wedstrijd met een Sa-nook relax-zitzak als hoofdprijs. Die zitzak krijgt een plaats in het kantoor van Noviflora.
De prijs is door Stef Scheffers en Mike Fransen uitgereikt aan Jeffrey van den Berghen.

De orchideeëninkoper van Noviflora was overigens niet de 'echte' winnaar. Het was collega-inkoper Pieter de Vrij van Noviflora die het winnende kaartje had ingeleverd. Wegens activiteiten in het buitenland kon die echter niet aanwezig zijn.

Bij de prijsuitreiking memoreerde Jos Scheffers nog eens het grote succes van de introductiecampagne van Sa-nook. De originele stand trok veel aandacht van exporteurs
en groothandelaren, onder meer dankzij echte Thaise Tuk-Tuks.

Wij wensen Noviflora veel plezier met de Sa-nook zitzak!

SA-NOOK OP PLANT POINT EVENT!

Op dinsdag 13 november was Sa-nook ook te vinden op
het nieuwe Plant Point Event in de Piramide van Naaldwijk. Tijdens dit Event waren stands van diverse bedrijven te vinden en konden er workshops worden gevolgd.

Natuurlijk waren de Sa-nook Tuk-tuk en de prachtige
potten met Sa-nook Dendrobiums er te vinden!

GESLAAGDE INTRODUCTIE VAN HET NIEUWE MERK SA-NOOK

De introductie van Sa-nook® op de Trade Fair was zeer geslaagd! Tijdens de Trade Fair in Aalsmeer begin november was de stand van Kwekerij Zeurniet en Fransen Orchideeën één van de meest opvallende. De twee samenwerkende Dendrobium-telers introduceerden er hun eigen merk: Sa-nook®. Er zijn veel leuke en positieve reacties ontvangen op het nieuwe merk Sa-nook.

De stand, geheel in Sa-nook stijl, is goed bezocht! Ook op de rest van de beursvloer was Sa-nook niet over het hoofd te zien. Dit kwam door de kistjes met Thais Sa-nook bier, waar vele van onze klanten mee rondliepen! 

We hopen dat we u goed op de hoogte hebben kunnen brengen van ons nieuwe merk Dendrobium Sa-nook. Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

WELKOM OP DE TRADE FAIR!

Ontdek Sa-nook op de Trade Fair te Aalsmeer (31 okt t/m 2 nov). Wij kunnen u alles vertellen over het nieuwe merk. Ga mee op reis naar Thailand en ervaar het Sa-nook gevoel! Dus kom snel naar stand 26.11 (onderdeel van het Logico paviljoen) en... veel Sa-nook!

We zien u graag op de Trade Fair!

U KUNT NU OOK DENDROBIUM OP SOORT BESTELLEN!

Sa-nook® rassen zijn speciaal geselecteerd en ontwikkeld door Suphachadiwong Orchids uit Thailand. Deze rassen zijn speciaal veredeld op onder meer groeikracht en bloeiend vermogen in de huiskamer en kunnen goed in Europa worden geteeld. De Sa-nook serie bestaat uit twaalf mooie kleurrijke Dendrobiums.

Uniek aan Sa-nook is dat u vanaf nu uw Dendrobium ook op soort kunt bestellen. Elke plant heeft een uniek Sa-nook etiket!

Voor uw bestellingen: kijk op de contact pagina!

SA-NOOK IS...

WELCOMING THE BEAUTY OF THAILAND IN HOLLAND!
Misschien bent u Sa-nook® al tegen gekomen langs de weg, in de veiling of op de koperstribune? Wij willen u graag kennis laten maken met het nieuwe merk Sa-nook®, een complete serie Dendrobiums!

Sa-nook® is niet alleen de merknaam van een heel bijzondere serie Dendrobiums. Het is ook een woord in Thailand, het land waar de Dendrobiums vandaan komen. Sa-nook® is zelfs een woord dat de Thai (de inwoners van Thailand) heel vaak gebruiken: als ze het naar hun zin hebben. En dat gebeurt heel vaak. Sa-nook® staat voor alles wat met plezier en vreugde te maken heeft. Niet voor niets staat Thailand bekend als het land van de glimlach.

Onder deze naam presenteren Kwekerij Fransen Orchideeën en Kwekerij Zeurniet een complete serie van de mooiste Dendrobiums. Een speciaal ontwikkelde kleurrijke serie voor de Europese markt, die een toegevoegde waarde is voor uw assortiment. Met passie geselecteerd in Thailand en met vakmanschap opgekweekt in het Westland.

Geniet van het Sa-nook® gevoel!

Follow us on Twitter

Tweets van @SanookNL